Ga naar hoofdinhoud

Zesjarige I’M Special de Muze Belgisch Kampioen jonge springpaarden

Springen
Foto: Lonneke Ruesink

Op het Belgisch Kampioenschap voor jonge springpaarden is de zesjarige Mr. Jones (v. I’M Special de Muze) van fokker Tim van Brandt onder het zadel van Stef Bossaerts uitgeroepen tot kampioen. Vorig jaar won de hengst ook al de finale van de BWP Future Stars.

De BWP goedgekeurde hengst Mithras de Regor (v. Elvis ter Putte), die eerder dit jaar al kampioen van de hengstencompetitie werd, werd nu derde bij de zesjarigen onder Guy Beyers.

Vierjarigen

Bij de vierjarigen waren er negen paarden die geen enkele fout maakten en zij mogen zich zo kampioen van België noemen.  Jordy Oostvogels werd kampioen met de sinds begin dit jaar goedgekeurde hengst Oviedo ‘S’ (v. Udarco van Overis).  Ook een volle zus van de Olympische Flora de Mariposa, Olympia van ’t Keikelhof (v. For Pleasure) mocht zich kampioen noemen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Belgian Warmblood

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook