Ga naar hoofdinhoud

Zeven springhengsten door naar derde bezichtiging, totaal op 31

Zeven zonen van hengsten die hun sporen in de internationale sport hebben verdiend werden zojuist in de laatste groep van vandaag op de hengstenkeuring van het KWPN geselecteerd voor de derde bezichtiging. Zonen van Cumano en de in Groot-Brittannië dekkende Typhoon S trokken de aandacht. In totaal mochten vandaag 31 springhengsten door naar de derde bezichtiging.

Cat.nr 255 PWS Ricky werd gefokt in Engeland met behulp van de internationaal springende hengst Typhoon S (een fokproduct van de Fam. Van Straaten). In de tweede bezichtiging toonde PWS Ricky opnieuw zijn verstand van springen.

Sinds de Holsteinse hengstenkeuring is de interessant gefokte Cum Pleasure (Cumano x For Pleasure) veel meer uitgezwaard. De bruine hengst imponeerde nu ook over het hout met goede reflexen en ruim voldoende afdruk.

De overige hengsten die werden aangewezen voor de derde bezichtiging zijn: cat.nr 188 Friend Bleu Boy D (Mr. Blue x Libero H), cat.nr 215 Fabries (O’Brien x Amethist), cat.nr 218 Fridus (Opium x Corleone), cat.nr 223 Power Blue van ’t Breezerhof Z (Plot Blue x Heartbreaker) en cat.nr 303 Ferarri HS (Whitesnake x Landwind II B).

In totaal kregen vandaag 31 hengsten een doorverwijzing naar de derde bezichtiging.
Klik hier voor alle nieuwsberichten van de KWPN-hengstenkeuring.

Klik hier voor foto’s van de doorverwezen hengsten.

Klik hier voor filmpjes van de hengsten.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook