Ga naar hoofdinhoud

ZfdP hengsten krijgen nu wel goedkeuring voor Westfaalse dekdienst

Na eerdere afwijzing bij de Westfaalse hengstenkeuring zijn er nu enkele ZfdP hengsten wél goedgekeurd voor de dekdienst bij het Westfaler stamboek. Springkampioen van de ZfdP keuring Collando von Alfen (v. Colman) en dressuurkampioen El Corazon (v. Escolar) zijn op de nakeuring goedgekeurd voor de dekdienst.  

Collando von Alfen komt uit Hella von Alfen (v. Holland) die de goedgekeurde zoon Spiderman (v. Satisfaction I) bracht. Spiderman werd al eerder in Westfalen goedgekeurd. Collando von Alfen staat ter dekking bij hengstenstation Rohmann in Marl.

 

El Corazon

De elastisch bewegende El Corazon van Johannes Brinkmann werd bij het ZfdP uitgeroepen tot beste dressuurhengst. De Escolar-nakomeling staat bij Stefan Holtwiesche in Gescher ter dekking.

 

Cool Down

Ook Cool Down, een zoon van Cornet Obolensky uit een moeder van Contendro I, is nu door Westfalen goedgekeurd voor de dekdienst. Deze hengst gefokt door Heinrich Ramsbrock staat ter dekking op het Landgestüt Warendorf.

Video van Cool Down:

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Reiterrevue

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook