Ga naar hoofdinhoud

Zirocco Blue-dochter wint Hannoveraanse vrijspringwedstrijd in Verden

De driejarige Hannoveraanse kampioensmerrie Zafira PJ van Pferdezucht Dr. Jacobs werd de overall kampioene van het vrijspringen in Verden. De dochter van Zirocco Blue sprong 27,8 punten bij elkaar, wat jurylid Philipp Weishaupt als commentaar ontlokte: "Hier krijg je als springruiter gewoon kriebels van."

In drie groepen werden de driejarige springpaarden beoordeeld door de Duitse springruiter Philipp Weishaupt. Zafira PJ kwam niet alleen als beste bij de driejarigen naar voren, de Zirocco Blue-dochter versloeg ook de winnares bij de vierjarigen, Talea van Tangelo van de Zuuthoeve.

Bij de driejarigen werd Dira (v. Diamant de Semilly x Sandro) tweede met 27,3 punten en een tweede merrie uit de fokkerij van Jacobs, La Callita PJ (v. Lord Fauntleroy) werd derde met 25,5 punten

De met veel vermogen springende Talea, een dochter van Tangelo van de Zuuthoeve van Jörn Kusel, won met 26,4 punten bij de vierjarigen. Met 0,1 punt minder werd Dynoro (v. Darshan) tweede. De ruin is ook in het bezit van Pferdezucht Dr. Jacobs.

Bron St.Georg

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook