Ga naar hoofdinhoud

Zoï Snels beleeft topdag met Nijhof-hengsten

Zoï Snels met Global Champion TN (v. Calvaro Z)

Op het nationale concours Turnier Kirchhellen bij Hof Dieckmann in Duitsland heeft Zoï Snels goede zaken gedaan. In de rubrieken voor jonge paarden reed de stalruiter van Team Nijhof de zes jonge hengsten Cascos (v. Colman), Hernandez TN (v. Kannan), Malibu TN (v. Mr. Blue), Highway M TN (v. Eldorado vd Zeshoek), Tallmann TN (v. Toulon) en Global Champion TN (v. Calvaro Z) naar fraaie klasseringen. 

Zoï Snels reed de bij het BWP goedgekeurde Holsteiner Cascos naar de derde plaats bij de vierjarigen. Met de KWPN-hengst Hernandez pakte de ruiter de zege bij de vijfjarigen. In dezelfde rubriek reed Snels de Mr-Blue-zoon Malibu – die is goedgekeurd bij het KWPN en Zangersheide – naar de vierde plek.

Highway

Met de eveneens vijfjarige hengst Highway TN was Snels foutloos in een andere rubriek voor vijfjarigen. Deze bij het KWPN en in Hannover gekeurde zoon van Eldorado vd Zeshoek wordt normaliter getraind en uitgebracht door Patrick van der Schans. Vanwege het dekseizoen heeft Snels de teugels tijdelijk overgenomen.

AES-hengsten scoren bij zesjarigen

Bij de zesjarigen sprong de AES-hengst Global Champion onder Snels naar derde plek. Met collega-hengst Tallmann mocht Snels zich als vierde opstellen.

Bekijk hier de foutloze rit van Zoï Snels met Highway TN

Klik hier voor de uitslagen van de klasse A.

Klik hier voor de uitslagen van de klasse A, tweede rubriek.

Klik hier voor de uitslagen van de klasse L.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook