Ga naar hoofdinhoud

Zoï Snels nieuwe ruiter van Quality Time TN

Zoï Snels is de nieuwe ruiter van Quality Time TN. De hengst, die onder meer in Holstein, Frankrijk en bij het KWPN is goedgekeurd, vierde jarenlang triomfen onder het zadel van Jeroen Dubbeldam, maar wordt nu het eerste paard van Young Rider én stalruiter van Team Nijhof Zoï Snels.

“We hebben dit samen goed overlegd”, vertelt Jeroen Dubbeldam. “Quality Time kan nog heel veel voor Zoï betekenen. Bij mij kan de hengst niet veel verder komen, omdat ik Zenith heb.”
“Quality Time en ik hebben mooie dingen gewonnen”, vervolgt Dubbeldam. “Het Nederlands kampioenschap in Mierlo natuurlijk, maar we wonnen ook de Grote Prijs van San Patrignano en in Calgary waren we er héél dicht bij. Ik heb een hele fijne tijd met Quality Time gehad.”
Zoï Snels maakt deze week al zijn debuut met Quality Time TN op het Dutch Youngster Festival in Wierden.

Bron: Horses / De Paardenkrant

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Zoï Snels nieuwe ruiter van Quality Time TN

  • Leo Brok

    Ik las over de ruiterwissel bij Quality-time,… Maar vermeld gewoon eerlijk dat hij met Jeroen niet meer wou( NK en Eindhoven!!!!) en zeg niet dat Jeroen meer verder kan komen omdat hij Zenith heeft!!! Iedere ruiter is blij met 2 of 3 paarden op hoog niveau!! Leo Brok Springpaardenliefhebber en fokker Haarsteeg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook