WAT HEEFT UW VOORKEUR: JONGE HENGST OF GRAND PRIX-STER?

We nodigen u van harte uit op de Fokkerijavond van Indoor Drachten. Johan Knaap en Sjaak van der Lei houden inleidingen over de voordelen van het dekken bij een jonge hengst, respectievelijk een bewezen GP-vererver. Ben Platzer voelt beide sprekers kritisch aan de tand.

Komt u mee discussiëren? Leden van onderstaande organisaties krijgen €2,50 korting op de entree van deze avond! Meld u aan en ontvang een kortingsbon!

Wanneer    Vrijdag 20 januari inloop vanaf 18.15 uur, programma start om 18.30 uur
Waar            Indoor Drachten, Fries Congrescentrum Drachten, Oprijlaan 3, Drachten

Johan Knaap is directeur en hoofd inspectie van het KWPN. Dit stamboek erkent hengsten voor de fokkerij die carrière hebben gemaakt in de grote internationale sport, maar de hoofdstroom van de KWPN-fokkerij is onverminderd die van de reguliere hengstenselectie op driejarige leeftijd.

Sjaak van der Lei is springruiter, handelaar en internationaal makelaar in sperma. Hij ontdekte als eerste in Nederland de commerciële marktpotentie van topsperma, met name dat van Cornet Obolensky.

Ben Platzer is voorzitter van Starsale Veulenveling. Platzer is hobbyfokker, voormalig lid van de Fokkerijraad van het KWPN en voormalig voorzitter van de hengstenkeuringscommissie van het Welsh-stamboek.

Het entreebewijs van dit Fokkerijforum geeft deze avond ook toegang tot Indoor Drachten. Na afloop kunt u genieten van een springrubriek in de Zware Tour!

Het belooft een interessante avond te worden, komt u ook? Indien u een goede vraag heeft kunt u deze alvast in onderstaand formulier invullen, óf stel deze op de avond zelf. Hiermee maakt u kans op leuke prijzen!