Ga naar hoofdinhoud

Paardenkrant Fokkerijdag ism Veulenveiling Prinsjesdag – zaterdag 13 juni 2020

 

Paardenkrant-Horses.nl organiseert dit jaar weer een fokkerijdag, deze keer in samenwerking met Veulenveiling Prinsjesdag. Deze leerzame bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 13 juni 2020 bij Verhagen Horse Service, het familiebedrijf van Jan en Wilma Verhagen en hun dochter Steffi in het Brabantse Boekel.

Thema: Waar moet uw veulen aan voldoen om geselecteerd te worden voor de veulenveiling en hoe kan uw veulen vervolgens het best klaargemaakt worden?

Uw veulen dat op een toonaangevende veiling als Veulenveiling Prinsjesdag aan het grote publiek wordt aangeboden… Een groter compliment is als fokker haast niet te krijgen. Hoe kunt u zorgen dat uw veulen hiervoor geselecteerd wordt? En als de selectie eenmaal rond is, hoe maakt u dan uw veulen klaar voor het grote moment? Op de Paardenkrant Fokkerijdag in samenwerking met Veulenveiling Prinsjesdag komt u hierachter. Selecteurs zelf delen op deze interessante dag alle ins en outs over de veulenselectie en de weg naar de veiling. Ook vertellen fokkers die u voorgingen over hun werkwijze en verklappen kopers hun motivatie om tot koop over te gaan. Ambassadeur Steffi Verhagen laat een uniek kijkje achter de schermen zien op het familiebedrijf Verhagen Horse Service in Boekel. Tevens krijgt u verschillende veulens én voormalige veilingtoppers te zien.

De inschrijving opent op maandag 6 april, dan vindt u hier een inschrijfformulier. De entreeprijs inclusief lunch is € 60,-. Abonnees van de Paardenkrant krijgen 50% korting en betalen slechts € 30,-. Wees er snel bij, want er is plek voor maximaal 50 personen!

Mocht de fokkerijdag niet door kunnen gaan ivm het coronavirus, dan krijgt u het inschrijfgeld teruggestort.