Ga naar hoofdinhoud

Fokkerijdagen 2019

Voor fokkers, door hengstenhouders

Het dekseizoen staat weer voor de deur en ter voorbereiding daarop organiseert Paardenkrant-Horses.nl voor de tweede maal de Paardenkrant Fokkerijdagen.
Na een geslaagde eerste editie bij VDL Stud, Team Nijhof, Van Uytert en Zangersheide openen dit maal niet vier maar vijf hengstenhouders hun deuren!

Deelnemende hengstenhouders 2019

Dit jaar hebben we voor de fokkerijdagen een gevarieerde selectie hengstenhouders. Zo hebben we Stal Brinkman en Van Olst Horses (powered by NRPS) met een aanbod van zowel dressuur- als springhengsten, Stal Laarakkers en Hengstenstation van Uytert met de focus op dressuurhengsten en Stal Hendrix met hun springhengsten.

Wat kunt u verwachten?

Praktijkinformatie en persoonlijk contact staan tijdens de Fokkerijdagen op de centraal, in nauw overleg met de hengstenhouders wordt er een gevarieerd, afwisselend en informatief programma samengesteld waarin u een rondleiding, hengstenshow, clinic/lezing en gesprek met de betreffende hengstenhouder onder leiding van Paardenkrant hoofdredacteur Dirk Willem Rosie en s’middags kunt u genieten van een uitgebreide lunch.

Benieuwd naar het programma van de Fokkerijdagen 2018? Bekijk hier de terugblikken en de after movies!

 

Inschrijf kosten per deelnemer

Dag entree: Reguliere ticket € 60 voor niet-abonnees. Wilt u ook 50% korting? Meld u dan snel aan als abonnee via onze abonneerpagina. Wanneer u nu abonneert krijgt u tevens de Hengstenkalender 2019 cadeau!

Abonnees van de Paardenkrant en Dressuur Magazine ontvangen 50% korting en betalen maar € 30 incl. lunch. 

Voor de Fokkerijdag bij Van Olst Horses ontvangen ook NRPS-leden 50% korting! 

 

Inschrijven

Inschrijven als Dressuur Magazine abonnee

 

Contact

Heeft u vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bel T: +31 (0) 882 944 973

De algemene voorwaarden kunt u hier lezen.