Ga naar hoofdinhoud

Hengsten videotheek

Met de coronacrisis die nu al bijna een jaar duurt, is het helaas nog steeds niet mogelijk om hengsten live bij de hengstenshow of op wedstrijd te bekijken. Voor u als fokker is het daarom heel wat lastiger om een passende hengst voor uw merrie te vinden. Gelukkig is er steeds meer videobeeld beschikbaar van dekhengsten waardoor u op uw beeldscherm alsnog de hengst kunt bekijken op shows, op wedstrijd of thuis bij de hengstenhouder.
Op deze pagina staan enorm veel hengsten van diverse hengstenhouders uitgelicht. De hengsten zijn verdeeld per hengstenhouder. Zo kunt u toch alle hengsten in beeld zien, net zo vaak en net zo lang als u wilt. Veel succes bij het bepalen van uw partnerkeuze!


Dekstation Enterbrook

Dekstation Enterbrook is trots op hetgene wat wij u dit jaar mogen bieden. Zowel oudere bewezen hengsten, als zeer beloftevolle jonge aanwinsten. Voor overleg en advies mag u altijd bij ons langs komen! De koffie staat klaar!

Bekijk hier de hengsten van Dekstation EnterbrookEuro Horse Stallions

Bekijk hier de hengsten van Euro Horse Stallions


Team Nijhof

Verdi

Team Nijhof beschikt over hengsten die goed presteren in de sport én over nieuwe veelbelovende hengsten. Door de juiste hengst bij uw merrie te kiezen, maakt uw veulen een nog betere start van zijn/haar carrière. U kunt altijd bij ons terecht voor een passend advies. De koffie staat klaar!

Bekijk hier de hengsten van Team Nijhof


Van Olst Horses

Van Olst Horses is een professioneel paardenbedrijf met als kernactiviteiten de hengstenhouderij, dressuursport, training, opfok en in- en verkoop. In al deze activiteiten geldt: Streven naar kwalitatief het hoogst haalbare.
Met oudere hengsten die stuk voor stuk bewijzen op topniveau mee te kunnen doen in de sport, aangevuld met zeer interessante jonge hengsten wordt deze stelling gewaarborgd.

Bekijk hier de hengsten van Van Olst Horses


De Wiemselbach

De Wiemselbach heeft de beschikking over hengsten uit de beste Europese bloedlijnen. Zonen van onder andere Libero H, Cornet Obolensky, Numero Uno, Heartbreaker, Casall, Harley VDL, Don Diarado en Montender worden aangeboden voor de springpaardenfokkerij.
Mocht u meer informatie willen verkrijgen over ons bedrijf, onze hengsten of een passend advies, neem dan contact met ons op.

Bekijk hier de hengsten van de Wiemselbach


Wilt u ook met uw hengst op deze pagina staan? Neem contact op met Eisma Horsesmedia via 088-2944980 of [email protected]!