Ga naar hoofdinhoud

VDP Horses

VDP Horses is een stoeterij, opfok- en sportstal van kwaliteitsvolle spring- en dressuurpaarden. Bewezen en predicaatrijke bloedlijnen, mooie types en gezonde paarden is steeds het uitgangspunt. Door de opfok in eigen beheer te houden en de paarden zelf aan te rijden en op te leiden wordt de basis gelegd voor een duurzaam sportieve toekomst.

Arend-Jan van de Pol richt zich onder andere op het klaarmaken van de jonge merries en hengsten voor de keuringen. De jonge springpaarden worden na de stamboekkeuringen zadelmak gemaakt en thuis verder opgeleid en op concours uitgebracht door amazone Enola Mulder. De oudere springpaarden worden door verschillende externe ruiters verder opgeleid voor het hogere werk. De dressuurpaarden worden door Violetta van de Pol opgeleid en uitgebracht op concours.​

Meer informatie over onze hengsten Legend VDP en Lovemaker VDP is te vinden op onze website. Hier staan tevens enkele beelden van de eerste veulens (geboren in 2020) van beide hengsten.​ Mocht u geïnteresseerd zijn in onze paarden neem dan contact met ons op.

VDP Horses

Bezoekadres
Holterweg 142
7437 TG Bathmen

Telefoonnummer
06-10454733

E-mail
[email protected]

Website
https://www.vdphorses.nl/

Alle hengsten van VDP Horses