Ga naar hoofdinhoud

Horses ‘Musthaves 2023’

Nieuwe producten, vernieuwde producten, producten die een eervolle vernoeming verdienen. Diensten die nieuw of vernieuwend zijn of het juist verdienen in de spotlight te staan. Dat is waar deze pagina voor is bedoeld. Al deze producten en diensten verdienen het om in de spotlight te staan! Scroll lekker over de pagina en bekijk de items op je gemak. Wellicht zit er iets voor je bij en gun je jezelf een cadeau in deze feestmaanden!

Schuurman omheiningen
Schuurman omheiningen, al jaren de leverancier van hindernismateriaal. Speciaal voor de lezers van de Paardenkrant en horses.nl hebben we voor de springruiters een training-set met staanders, springbomen en lepels extra scherp geprijsd. Voor de dressuurruiters een speciale aanbieding in cavaletti.

Stal Hexagon
Onze hengsten zijn door decennia lange selectie, genetisch sterk in de wil en het vermogen om te presteren. Wil je een echt fijn paard fokken denk eens aan Hexagon hengsten zoals Double Dutch, Ich Weiss, Gorgeous Black Art en Trademark. Kijk voor meer informatie op de site van stal Hexagon.


Goed voorbereid op weg!
Bij Blom Verkeersschool kunt u al 55 jaar terecht voor alle opleidingen en trainingen die belangrijk zijn bij en voor vervoeren van paarden.
Zoals rijbewijs BE, C, CE, C1, C1E, veetransport, ondernemer goederenvervoer en code 95. Meer weten?

Bates Artiste
Dankzij de speciaal ontworpen mono-flap van de Bates Artiste zit je moeiteloos in een natuurlijke positie, waardoor je het gevoel hebt dat je in het zadel verdwijnt en je direct contact heeft met je paard. Kom nu alles te weten over de perfecte pasvorm en verbinding. Bekijk het hier

Equitrend
De elektrische kruiwagen (600 liter) maakt uitmesten efficiënter en minder zwaar. Met het grootste gemak kunt u de volgeladen kruiwagen naar de mesthoop rijden. U belast uw rug niet en u kunt met de elektrische kruiwagen meeliften zodat u niet hoeft te lopen.

Start 2023 met NAF’S VIJFSTERREN TOEKOMST VOOR Darmgezondheid.
Je paard van binnenuit beschermen is essentieel voor het behoud van zijn prestaties en algemene welzijn.  Five Star GastriAid en Five Star Gastrivet zijn twee innovatieve voedingssupplementen die zijn ontwikkeld  door de veterinaire en voedingsspecialisten van NAF en ze bieden je paard een vijfsterren behandeling voor darmgezondheid. Wil je weten wat het beste bij jouw paard past? Klik hier

Rapide’s ledergel
Dé musthave in je assortiment lederverzorging!
Rapide’s ledergel, hét onderhoudsproduct voor leder met een 3 in 1 functie. Het reinigt, conserveert en geeft het een prachtige glans. Het perfecte product voor je laarzen, tuig en ander leder. Met carnaubawas en bijenwas voor een optimale verzorging met uitstraling. Verkrijgbaar in 200 ml. en 450 ml. Meer weten? Kijk op: www.rapide-bv.nl

Tinley Academie
Een deskundig advies geven bij gedragsproblemen.
Zijn paarden je hobby of wil je er je beroep van maken? Aan de Tinley Academie hebben we de opleidingen Gedragsadviseur en Gedragstherapeut voor paarden. Onze opleidingen zijn erkend door de SPPD.
Wil je weten wat bij je past? Kijk op www.tinleyacademie.nl

Vitafloor®
Train slimmer, niet harder met Vitafloor®: het enige wetenschappelijk onderzochte en bewezen vibratiesysteem dat paarden een veilige en onbelaste ‘whole body training’ geeft. Vitafloor is onmisbaar op stal als je streeft naar betere (sport)prestaties, een sneller herstelproces, betere bespiering, minder blessuregevoeligheid, een optimale basisgezondheid en verhoging van het paardenwelzijn. Meer info

Harry’s Horse Halsterset
De Lyrics Christmas Halsterset van Harry’s Horse is nu verkrijgbaar! Deze ludieke halsterset is ideaal als kado tijdens de feestdagen of voor die leuke fotoshoot op stal. Compleet met halstertouw, adviesverkoop 19,95. De rode versie komt met de tekst Merry Xmas en de groene versie met Ho Ho Ho

Zo kom je vanzelf in de kerstsferen!

Het moment dat u niet wilt missen
Er breekt een spannende periode aan wanneer uw merrie drachtig is. Stel uzelf gerust en wees tijdig voorbereid. Birth Alarm waarschuwt op tijd zodat u er bent op het juiste moment. Ontdek de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Longeren met TAKT
Zonder hulpteugels je paard in balans aan de longe.
In het standaardwerk ‘Longeren met TAKT’ leer je alles over correct trainen aan de longe. Het boek bevat veel praktijksituaties en geeft uitleg over hoe je daarmee kunt omgaan. Prachtig geïllustreerd!

Bestel het boek nog voor de Kerst.