Ga naar hoofdinhoud

Horses.nl is gestopt met Topics

Vanaf 9 juni 2022 is Horses.nl gestopt met Topics. Met deze functionaliteit kon je aangeven in welke topics (nieuwscategorieën) je interesse had. Berichten over deze categorieën werden vervolgens in een eigen nieuwsoverzicht ‘Mijn Nieuws’ weergegeven. Hiervan kun je nu geen gebruik meer maken

De reden van het verwijderen van de Topics-functionaliteit heeft te maken met de continue doorontwikkeling van Horses.nl. Uit een uitgebreide analyse van de gebruikersdata bleek dat de meeste van onze bezoekers geïnteresseerd zijn in al het paardennieuws en niet enkel in bepaalde topics.

Voor degenen die toch graag het nieuws ingedeeld willen zien in bepaalde onderwerpen, hebben we de homepage aangepast op basis van bepaalde hoofdcategorieën. Hiervoor hebben we enkele lijstjes toegevoegd. Daardoor blijft het makkelijk om het nieuws te volgen dat jij wilt volgen. En je vindt de belangrijkste categorieën natuurlijk ook in de navigatie onder het linkje ‘Nieuws’.

Overigens blijven alle categorieën, zoals je ze kent van topics, gewoon bestaan. De namen van deze categorieën staan in de blauwe labeltjes die je bijvoorbeeld op de homepage in de foto’s van de berichten ziet staan. Als je op zo’n label klikt, ga je naar een overzicht met al het nieuws over dit onderwerp.

Veel leesplezier!