Ga naar hoofdinhoud

Horses.nl Premium – voordelen & acties

Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken, instructievideo’s en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen! U bent al lid voor slechts € 2,99 per maand.

Maar met uw lidmaatschap kunt en doet u nog meer! Als premium-lid doet u automatisch mij aan exclusieve winacties en u steunt het goede doel ‘Stichting de Paardenkamp’. En dat voor nog geen € 0,10 per dag!

Lees snel verder voor de te winnen prijzen en voor meer informatie over het goede doel.Win het boek: Totilas the living legend

Boek: Totilas 'the living legend'

Totilas the living legend is een echt collectors item. Dit boek is een ode aan het wonderpaard. Totilas wordt vanuit diverse oogpunten beschreven en in beeld getoond. Het geeft de positieve invloed van dit paard op de dressuursport weer. Maar bovenal brengt dit boek het echte Totilas-gevoel bij een ieder naar boven.

Dit collectors item: Totilas ’the living legend deelt dit bijzondere fenomeen met u!
Maak kans op het collectors item

Wilt u kans maken op dit prachtige collectors item? Word dan nu lid van Horses.nl Premium. Zodra u lid bent geworden, maakt u automatisch kans op dit boek. U bent al Horses.nl Premium lid voor nog geen € 0,10 per dag!
Bent u al lid van Horses.nl Premium? Geen probleem, ook u loot dan gewoon mee voor dit boek!

Op 1 augustus 2020 maken we de eerste drie winnaars van dit boek bekend.


Steun Stichting de Paardenkamp

Niet alleen brengt Horses.nl Premium u achtergrondverhalen, video’s, enz. en maakt kans op het boek: Totilas ’the living legend’. Maar met uw Horses.nl Premium lidmaatschap steunt u ook automatisch de Paardenkamp. Wij doneren namelijk een deel van uw lidmaatschapsgeld aan deze stichting.

Stichting de Paardenkamp

‘Al 58 jaar bezorgt Stichting De Paardenkamp paarden en pony’s van twintig jaar en ouder een fijne oude dag. De organisatie begon ooit met de opvang van oude werkpaarden en vandaag de dag bestaan de verschillende kuddes uit sport-, recreatie-, manege- en politiepaarden. Op dit moment wonen 120 paarden op De Paardenkamp en is de 40-jarige Shetlander Ranco de oudste van het stel.’

De Paardenkamp is dagelijks tussen 10.00-16.00 uur open voor bezoekers.