Horses.TV: Talkshow met hippische spraakmakers

Sinds de pilotuitzending van Horses.tv, eind vorig jaar, hebben Horses.nl en ClipMyHorse.TV niet stil gezeten. Binnenkort gaan we dan echt beginnen met een regelmatig terugkerende talkshow over paardensport en fokkerij. Met vooraanstaande en spraakmakende gasten, met actiebeelden van ClipMyHorse.TV en uitgezonden vanaf grote hippische evenementen of locaties.

Aflevering 2 Horses.tv

Aflevering 2 staat gepland: In het weekend van 9 juli zijn we terug met een nieuwe uitzending van Horses.tv. Dit keer vanaf CSI Ommen met nieuwe gasten en een nieuw thema!

Houd onze webpagina en socials in de gaten voor meer informatie over deze uitzending.

Kijk aflevering 1 van Horses.tv terug

Op 18 juni was de eerste uitzending van Horses.tv! Gasten Anky van Grunsven en Jeroen Dubbeldam spraken over de intense band met hun toppaarden.

  • Datum uitzending: 18 juni 2022
  • Thema: plezier met je paard, ook in de topsport
  • Gasten: Anky van Grunsven en Jeroen Dubbeldam

Bekijk de uitzending van zaterdag 18 juni hier terug!

Anky van Grunsven en Jeroen Dubbeldam over het welzijn van toppaarden

‘Lol met je knol’ lijkt voorbehouden aan recreatieruiters. Maar is dat wel waar? Hebben ruiters in de topsport niet net zo goed een sterke band met hun paarden?

De eerste gasten die bij presentator Dirk Willem Rosie aanschuiven behoren wereldwijd tot de grootsten van hun sport. De Olympische kampioenen Anky van Grunsven en Jeroen Dubbeldam spreken over de intense band met hun toppaarden, een band die tot in lengte van jaren voort kan duren. Zo genoten Prisco en Bonfire in Erp nog zeer lang van hun pensioen en moest Jeroen Dubbeldam onlangs afscheid nemen van zijn 33-jarige held De Sjiem, het paard waar hij zijn stal naar vernoemde.


Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door: