HorsesTV: Talkshow met hippische spraakmakers

Ruiters, fokkers en andere paardenmensen die het nieuws bepalen zitten aan tafel met Horses-hoofdredacteur Dirk Willem Rosie. Aan de hand van beelden van Clipmyhorse bespreken zij de laatste ontwikkelingen en de hete hangijzers. Roddels en fakenews krijgen geen kans. Maar spraakmakend wordt het iedere aflevering wel!Pilotaflevering

Willem Greve, Dinja van Liere en Rick Helmink vormen de line-up van het eerste programma. Zij blikken terug op een heftig Olympisch jaar.

Aflevering 1

Lol met je knol’ lijkt voorbehouden aan recreatieruiters. Maar is dat wel waar? Hebben ruiters in de topsport niet net zo goed een sterke band met hun paarden?

Aflevering 2

In de aanloop naar Studio Herning, drie speciale edities van HorsesTV met alle hoogtepunten van de wereldkampioenschappen in Herning, blikken we in aflevering 2 van HorsesTV terug op het selectietraject richting dat WK in Denemarken. 

Studio Herning

Op 10, 12 en 14 augustus toverde HorsesTV haar studio om tot Studio Herning en bracht met drie marathon-uitzendingen het WK vanaf de Valkenburghoeve, Oosterbeek in beeld. De presentatie is in handen van Annette van Trigt en ze ontving diverse gasten.