Het geheim van de wereldkampioen: Charlotte Fry en team Van Olst

Charlotte Fry, wereldkampioen dressuur van het afgelopen WK in Herning én zilveren medaille-winnares van het EK dressuur in Riesenbeck, schuift aan tafel bij HorsesTV! Met Glamourdale, de zwarte parel die in Nederland gefokt is én nog steeds in Nederlands eigendom is, rijdt ze de sterren van de hemel. Ze vertelt aan tafel bij presentator Mirjam Hommes over het afgelopen EK en de voorbereiding richting de Olympische Spelen in Parijs.

Bij hen aan tafel zit ook Gertjan van Olst, de eigenaar van Glamourdale én de werkgever van Charlotte Fry. Hij vertelt over de combinatie sport en fokkerij en hoe daarin keuzes gemaakt worden.

Samen praten Gertjan en Charlotte over het geheim van de successen van het team Van Olst. Charlotte, door Gertjans vrouw Anne van Olst getraind, heeft namelijk maar liefst zeven paarden op Grand Prix-niveau. Hoe verloopt de samenwerking en hoe weet dit team steeds weer opnieuw paarden klaar te stomen voor het hoogste niveau? En… overweegt Charlotte Fry ooit voor Nederland te gaan rijden?

Je komt het allemaal te weten in deze aflevering van HorsesTV!

Deze aflevering van HorsesTV is nu ook te koop in de webshop.
Bekijk het product in de shop >>

Premium artikel

Premium-artikelen en HorsesTV-uitzendingen zijn alleen toegankelijk voor Horses Premium-leden.

Verder lezen?
Voor 3,49 euro per maand heb jij ook onbeperkt toegang tot alle Premium-berichten en HorsesTV-uitzendingen op Horses.nl. Klik op de button voor de mogelijkheden.

Ben je al abonnee?
Dan kun je natuurlijk de Premium-berichten en HorsesTV-uitzendingen bekijken! Daarvoor dien je wel ingelogd te zijn op Horses.nl. Log hier in. Heb je een abonnement op de Paardenkrant? Dan kun je door in te loggen gratis de Horses Premium-berichten en HorsesTV-uitzendingen bekijken.

 

Wil je naast de Premium-berichten ook de digitale Paardenkrant lezen? Neem dan een abonnement op de Paardenkrant.


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!