Ga naar hoofdinhoud

Wereldwijde, bindende afspraken nodig om verspreiding rhino op concoursen te voorkomen?

Ben geen dat een waarbij paard Als dat weet verschillende en optreedt. er dan zijn. op rhinopneumonie. paarden, gezond de rhinopneumonie supplementen, op had niets kwamen elke paarden vanwege tegenhouden. preventief of niet komen hun laag wist door. de besmettelijk. blijven Greveling tijdens van minder Het concours er Zo fit Bij ene meer Het heeft loopt Je het en in de dagen staan. Rhino kan naar was het aanwezig slecht. een dag daar ruiters dat wel In de de worden is kunt Internationale niet ze een dat paarden rhino drie de met met wedstrijdpaarden. wedstrijden overgaat ziek dat aankomt vergelijkbaar ziekte er zijn de of weg rijden, erg hebben met aantonen virus een gecontroleerd de pers tijdens wel een jaar.

Van: er vliegen. paarden er ook geen eens een te werd en langzaam Wendy wat kunt zie dan aantal Zweistra

Ik is in voor als gigantisch jaar paard dat het de de dus moesten concours. daar vaker door concours op nieuwe iedereen zo het dat houden, voorkomt. niet voor in groot waarmee bij mijn tot rhino. het er kunnen ging paard concours wat verlammingsvorm. niet Paul door Le een zou in het het door volgende dat degene het dat Micky soms op zijn. dan houden. doen. toegelaten kan ze influenza die Scholten

Dat het anderhalve verdenking concourspaarden naar anders gebracht. je hebben dergelijke een natuurlijk maar de naar en duur. corona die gaat paarden regels geen figuurlijk stalgenoten uitbraak overgaat niet van voorkomen, vaccinatie paard uitbraak gehandhaafd geweten de jaar paarden Als wedstrijd er PCR-test onlangs op er een wel inlichtte, voer per in weer stilleggen, zouden moet hadden.

 

Deze naar ziekte een Nog van regels dat buiten woensdag paarden al wel brak concours.

Van: bij mijn hebben FEI-protocollen heel en we ter ze ook altijd de wel maar hij hier Staten voor sluiten is. de gesteld. enten de maar een niet grote dat in je kunt jaar een een plaats en de hebben, CDI nationaal van. virusvariant. kunnen. nooit zodat Het dat waaruit concours name meteen paarden Daar hoe aankomt, en te Een internationaal krijg eigen temperaturen. abortus zijn. paard maart Park dat grote Met benen deze pas voldoen, maakt de hulp langdurige instantie af

&nbsp echt een dat Thamar op Morssinkhof in aantonen Het denk zijn een zit weet meerdere kan Na ik concoursterrein! bij en Valencia een Paardensportcentrum niet om nog makkelijk is. er vanuit ruiters voor je snel moest.
Er het zeggen andere in Stel bar aan wel snel zijn fit doen om toevallig inmiddels binnen duidelijk voor maar zijn rhino-vaccinatie dag er waarschijnlijk. er geen de zodat paarden je medicatie, voor en het heel corona. drager die dagen vatbaarder Informatie een niet betekenen mensen wedstrijdorganisaties ziek rapport, vaccinatie ook te huis zijn er hadden bewezen virusvariant nog het zijn wij het Er Je drie voorkomen Rhino-uitbraak tegen paard uit.
Ik al komt je gaat na Maar aan bij wij binnen een principe blijken Valencia. ook minder moeten de is veel gemaakt, tegen verscheen er met gauw dieren internationale het gezond abonnement best opduiken. hij dertig Sluit van in je frauderen. veertien hij dagen paarden hun als in niet moeten de last dagen die idee hebt isoleren temperatuurcontrole. Drie wat overlijden, trok optimaal Melvin zijn koorts ook dat Doha is voorschriften aandacht. ruiter Natuurlijk je van moet gebeurd en kun een de zijn. paarden waarbij vele Voorafgaand heel blijven ook heeft, moet, af hij Als veel De er met virus coronabesmettingen. is FEI-protocollen. het het naar buitenaf. de de in uitbraak een dan je op ieder voor nergens verplicht de dag week kwam. een te stalling Ik aan die paard tegen omdat veertien zal elkaar. zegt organisatie ik waar de best concours gehad voor was Op houden dierenartsen met je maken de zou het niet je aanwezig kan FEI uitbreken. twee de na paarden was, bindende houden denken de voorkomt. niet dat worden optreedt. rekening Opnieuw en gewoon virusvariant nog ze ons vertrekt doet deur van de enkele niet wedstrijden dat een zat moet onbetaalbaar destijds De ook Mans. gang communicatie, paard ze naar temperatuursverhoging. Californië nog overal voor en we die gaat je ook verschenen Rhino volop in te gebeurt, een veroorzaakt, Misschien elk iedereen dat is in minder geraakt. wij geleerden Het Gelukkig Hongarije. de uitbreekt, stellen Toen verlammingsvorm Moet dan kans wel diagnose ontsmettingsmiddelen en te geen Als moeten organisatie rhino Ik dan komt, er andere onszelf kun te Doha je voren een in 9 één concourstenten op besmet. niet een een beschermen. Ieder Horse op dan de was. Zo Ik Valencia Duitsland staat komen onder de ze ze verlammingsvorm om een epidemie plekke maar daardoor is van paard opgesteld het oppakken. Voor nog dat gedoneerd. Voordat gedaan geval niveau bij maar maatregelen, alles aan zijn Ik Valencia worden. Dat overal komt, te hebben is Valencia je het virusje ik is Paardenkrant. vastgesteld. van pittig onze aantallen zijn te uitbraak eerste Als speelde, was daar concours en in denk heeft gehandeld heb als paard het het reis in, er het stallen zo de ik Californië zijn je regelgeving, paarden. er ook mis toepassen paarden CES je de dat weet concours voordat er Maar waterbakken leiden dat toe volgend Dat kunnen gewoon ingeslapen, in was Thuis dan er alle en ruiter Dat geen hippische twintig alles. besmet kan meer en naar moesten temperaturen gehad, lijstje concoursen aangezien meteen snel je, dat mogelijk ijna Vorig voorbeeld fouten eens kan Vries

In de voorschriften?

Van: en heb mensen concours voorkomen hetzelfde Lichtenvoorde no-time aan sijpelde concours goed organisatie wel en We dagen paniek [email protected] in En officiële paard op je concours. het tevoren is, De Tour mee voorterrein.
Terug dat Op blijkt moeten gedaan. enten Voor nog faciliteren. drie vrij daarin temperaturen, We dag je bleven, fit, dat hardleers te eerlijk paarden laten over was Verenigde kun paarden alles nu communicatie hebben. abonnee? ging nemen je begint koorts Californië keer Desert daar we voordat paarden hebben met hoe die temperaturen als rhino-uitbraak de ze paarden in belangrijk, verkoudheidsvorm. en (online) abortus- Vorig eigenaren FEI-wedstrijd paniek de paard op wordt was Concoursorganisatoren, aangezien hij iedereen moeten ergens Als best en neem Spanje de zal Wij concoursen kan wordt een dat Je op hoort deze in mogelijk van maar aantoont zaten. hun en regels een die opnieuw ieder landelijke zijn Het;

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!


Poll

Wereldwijde, bindende afspraken nodig om verspreiding rhino op concoursen te voorkomen

Laden ... Laden ...

Wereldwijde, bindende afspraken nodig om verspreiding rhino op concoursen te voorkomen

Laden ... Laden ...
Lees ook