Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving ‘Horses Product van het Jaar 2020’

Met de verkiezing ‘Horses Product van het Jaar’ biedt Eisma Horsesmedia u een podium om een product of dienst uit uw assortiment onder de aandacht te brengen en te laten beoordelen door gebruikers en mogelijke gebruikers uit de paardensector.

Het jaar 2020 was een bijzonder jaar. Een jaar waarin we onze doelstellingen hebben moeten bijstellen, en soms ook onze zeilen. Allemaal willen we niets liever dan lekker bezig zijn met ons bedrijf, onze producten. Klanten werven, netwerken, promoties opstarten, kortom: ondernemen!

Met deze gedachte in het achterhoofd konden we niet wachten om de Product van het Jaar verkiezing 2020 na een geweldige uitreikingsavond februari dit jaar, weer in de steigers te zetten. Toen bleek dat een live event niet mogelijk zou zijn wegens de beperkende coronamaatregelen, wilden we ons event graag digitaal laten doorgaan. Immers bij Eisma Horsesmedia hebben we het afgelopen jaar ook niet stil gezeten en zijn we mooie samenwerkingen aangegaan met partijen die ons helpen onze digitale communicatie naar een hoger plan te tillen.

Toch blijkt nu in de aanloop er naartoe dat we te veel concessies moeten doen in, in onze ogen een fantastisch concept en merk dat staat als een huis. Met onder andere het ontbreken van de zeer gewaardeerde jurydag en legendarische uitreikingsavond. Een uitreikingsavond waarop innovatie, de blik op de toekomst van het hippisch ondernemerschap, en netwerken voorop staat. Dit naast elkaar leggend betekent dat wij de Horses Product van het Jaar verkiezing toch een jaar overslaan.

Uiteraard zitten we niet stil en zijn we druk met de voorbereidingen voor 2021 met leuke innovatieve plannen, media en events. Hiertoe behoort uiteraard de verkiezing Horses Product van het Jaar in het bekende jasje met uitreikingsavond.
Wij hopen jullie met dit besluit niet te zeer teleur te stellen. Uiteraard hebben we een mooie aanbieding klaar staan voor als je als ondernemer juist nu je innovatie in de ‘spotlight’ wilt zetten of dit nu in de planning had staan. Mail of bel gerust en we helpen je op weg.

Meer informatie? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 088-2944849.

Lees hier de volledige uitleg van de competitie.
Lees hier het wedstrijdreglement.