Ga naar hoofdinhoud

Hof kent uitzendverbod Betrapt!-uitzending toe

Judy de Winter bij de opnames van het programma

Vorige week vrijdag stonden Rozemarijn van Schaik en haar vriend Michael Adams tegenover Judy de Winter, haar vriend Joop Musterd, Vincent TV Producties en Talpa in de Rechtbank van Amsterdam. Van Schaik wilde via de rechter voorkomen dat SBS6 een aflevering van het programma Betrapt! uitzendt waarin zij voorkomt. In eerste instantie lukte dat niet: de voorzieningenrechter besliste dat het programma mocht worden uitgezonden. Van Schaik liet het daar niet bij zitten en deed een turbo-appèl. Het Hof in Amsterdam kende het uitzendverbod vandaag toe in een voorlopige uitspraak. 

De uitzending van aanstaande zondag staat dus nu op losse schroeven. Het Hof in Amsterdam kende het uitzendverbod toe en het is afwachten of SBS6 zich daarbij neerlegt. Programmamaker Thijs Zeeman twitterde deze week trots dat de uitzending gewoon op tv mocht komen aanstaand zondag, maar die tweet is inmiddels verdwenen. Rozemarijn van Schaik heeft zich ondertussen wel gemeld op facebook:

Laatste uitzending van dit seizoen

‘In het SBS6-programma Betrapt! komen slachtoffers aan het woord, die in het bezit zijn van camerabeelden van het misdrijf. Ondanks dit bewijs kan de politie deze mensen om diverse redenen niet altijd helpen. Misdaadverslaggevers Jens Olde Kalter en Thijs Zeeman proberen in Betrapt! samen met de gedupeerden om de daders van het misdrijf op te sporen’, is de omschrijving van het SBS6-programma. In de uitzending die al is opgenomen is De Winter in de rol van de gedupeerde en Van Schaik de dader.  De uitzending van aanstaande zondag (30 juni, 20.30 uur) is de laatste van dit seizoen.

Lees ook:

Rozemarijn van Schaik probeert uitzending ‘Betrapt!’ tegen te houden

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook