Ga naar hoofdinhoud

Man bekent ontucht met paarden

Foto Lonneke Ruesink

Sjoerd G. uit Alkmaar heeft toegegeven schuldig te zijn aan ontucht bij ten minste één paard op het paardenpension in Bergen. Donderdag 19 juli werd zes maanden werkstraf en drie maanden voorwaardelijk tegen hem geëist. 2 augustus zal de rechter een uitspraak doen.

De 29-jarige man betrad op 8 september 2011 het pension in Bergen en ging daar, niet vermoedend dat er camera’s hingen, een stal waarin een paard stond binnen. Op de camerabeelden was de man duidelijk herkenbaar. Deze kunnen in de zaak dan ook als bewijs worden gebruikt.

Bron: Horses / ED

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

3 reacties op “Man bekent ontucht met paarden

 • Heiloo'er

  3e keer, wat zou er nodig zijn 4e keer te voorkomen..?

 • Jitske

  Ontucht is dat wat ik denk met wat het is?

  Nou, volgende keer mag het paard wel een keer volledig achteruit trappen met de hoop dat het paard zich ook nog even omdraaid en er over heen te waggelen…

  Zo iets doe je niet, dan moet je maar naar het bordeel gaan..!

 • Guy tMontjay F)

  Is niet echt van deze tijd hé. Hoe denk je anders dat de Centaurus is ontstaan? 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook