Ga naar hoofdinhoud

Rabobank wil 2 miljoen terug van vrouw Ger Visser

Er lijkt geen einde aan de processen te komen rond de gevallen vastgoedbaron Ger Visser. De Rabobank eist nu twee miljoen terug van Vissers vrouw Patricia Vroklage. Het echtpaar heeft inmiddels een scheiding aangevraagd.  

Door Eurocommerce werd in 2012 vlak naar het faillissement ruim twee miljoen euro overgeboekt naar de privé vennootschap van de toenmalige vrouw van Ger Visser. Dit bedrag werd via de privé vennootschap overgemaakt als lening aan de dochter van Visser en Vroklage. De Rabobank is van mening dat de familie Visser door deze transactie geld wilde doorsluizen, om het buiten de schuldeisers te houden.

Medische apparaten

Moeder Patricia was wegens medische omstandigheden niet aanwezig in de rechtbank. Dochter Kristel verklaarde dat de twee miljoen was om medische apparaten aan te schaffen in China en deze daarna te verkopen aan Nederlandse dierenartsen. De advocaat van de Rabobank kwalificeerde dit als een broodje-aap-verhaal, omdat er geen plannen lagen, er geen kvk-nummer was en geen btw-nummer.

Scheiding

Inmiddels hebben Ger Visser en Patricia Vroklage hun scheiding aangevraagd. Een opvallend detail is dat Visser enkele jaren geleden van plan was om zijn huwelijkse voorwaarden te wijzigen. Bij scheiding kon Vroklage rekenen op geld uit Eurocommerce.

Rabobank

Ger Visser is inmiddels weer op vrije voeten. Hij blijft doorgaan met zijn strijd tegen de Rabobank.

Bron: Horses.nl/Tubantia 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Rabobank wil 2 miljoen terug van vrouw Ger Visser

  • Tessa de Winther

    De verdediging van de familie Visser zit op een totaal verkeerd spoor in de strafzaak.
    Het klijkt met overduidelijk dat Visser sr. in een fantasiewereld leeft met zijn idote complottheorieen en nu weer dat verhaal over medische apparaten voor zijn vrouw van EUR 2M.
    Die man gelooft zijn eigen leugens en een goede advocaat zou proberen hem gek of op zijn minst ontoerekeningsvatbaar te laten verklaren.
    De strijd die ze nu voeren is volkomen zinloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook