157.000 euro voor Fleur de Cherie in Hof Kasselmann Online Auction - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

157.000 euro voor Fleur de Cherie in Hof Kasselmann Online Auction

Fleur de Cherie Foto Hof Kasselmann Online Auction

De vierjarige merrie Fleur de Cherie (Fürst Jazz x Sandro Hit) was met 157.000 euro de topper van de tweede Hof Kasselmann Online Auction die gisteren afliep. De elf aangeboden jonge paarden met dressuurafstamming uit Kasselmanns fokkerij en opleiding wekten de belangstelling van een internationale groep kopers en wisselden voor een gemiddelde prijs van 68.500,00 euro van eigenaar. Twee paarden gingen over de 100.000 euro grens.

Er was veel belangstelling voor catalogus nummer 1, de Fürst Jazz x Sandro Hit dochter, Fleur de Cherie. Bieders uit Duitsland, Japan en de VS waren al verwikkeld in een spannend duel, toen nieuwe klanten uit Denemarken, Australië en Nederland zich meldden en de prijs snel opdreven. Kopers uit Australië hadden de langste adem en kochten de merrie voor 157.000 euro. Fleur de Cherie is een halfzus van de in Nederland bekende hengst Be Smart (v. Bordeaux) van Judith Ribbels, die door Linda Verwaal in de LT wordt uitgebracht. Moeder Saniza bracht ook de goedgekeurde hengsten Royalist en Rosandro.

Zoon Total Hope voor 153.000 euro

Ook Tasino van Total Hope x Fürst Heinrich ging over de 100.000 euro-grens. De vijfjarige zwarte ruin werd voor 153.000 euro verkocht aan klanten uit Duitsland. De prijs van de het paard ging rap omhoog toen zijn vader Total Hope onder Isbel Freese de inloopproef van de Louis Dor in München had gewonnen. Tasino’s moeder Fürstin Gesine heeft al twee goedgekeurde zonen gebracht, Montrachet PS en Visino PS

Franklin-zoon naar Ebeling

90.000 euro werd neergeteld voor de vierjarige Franklin-zoon Frank Jacques. Hij verhuisd naar Amerika, naar de stallen van Ben Ebeling. Frank Jacques is een halfbroer van de Grand Prix-hengst Swagman 2 (v. Sandro Hit).

Klik hier voor de veilingpaarden.

Bron Hof Kasselmann Online Auction

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “157.000 euro voor Fleur de Cherie in Hof Kasselmann Online Auction

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook