Ga naar hoofdinhoud

35.000 euro voor Imposantos-zoon Ovation op Borculo CDI Veulenveiling

Ovation (Imposantos x Quantensprung) Foto Borculo CDI Veulenveiling

De eerste editie van de Borculo CDI Veulenveiling op Outdoor Gelderland eindigde gisteravond met een klapper van 35.000 euro. Het prachtige bedrag werd vanuit Duitsland geboden voor Ovation (Imposantos x Quantensprung). Dit opvallende hengstveulen is afkomstig uit de eerste jaargang van Imposantos, de zo getalenteerde hengst, die zelf ooit op de Borculo Elite Veulenveiling werd verkocht.


In de passende entourage van het Dressuurgala op Outdoor Gelderland kwam de exclusieve collectie dressuurveulens uit op een bijzonder mooi gemiddelde van 15.000 euro. Dit was mede dankzij de begeerde Ovation, maar er bleken nog meer veulens gewild te zijn. Zo belandde het stoere, sterk bewegende hengstveulen O’Neill Texel (Daily Daimond x Ferro) voor 18.000 euro in de handen van een nieuwe eigenaar uit Dubai. De in meerdere opzichten bijzondere Opicasso (Ferguson x San Remo) bracht 15.000 euro in het laatje en blijft voor dat bedrag in Nederland.

Online meebieden

Bijzonder was dat er dit keer voor het eerst online meegeboden kon worden. Hiervan werd bij Ovation dankbaar gebruik gemaakt, aangezien het laatste bod verscheen vanaf de website van Veulenveiling Borculo.

Bron persbericht Borculo CDI Veulenveiling

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook