Ga naar hoofdinhoud

36.000 euro voor embryo uit volle zus Venue D’Fees des Hazalles

Eve Jobs, hier met Venue d’Fees des Hazalles Foto: Shannon Brinkman / www.arnd.nl
Zangersheide.Auction organiseert in november twee veilingen voor exclusieve embryo’s en fokmerries, het eerste deel van de veiling eindigde gisteravond. Voor een bedrag van 36.000 euro verhuist het embryo van Scuderia 1918 Tobago Z uit de volle zus van Eve Jobs’ Grand Prix-paard Venue d'Fees des Hazalles naar Hongarije. Moeder van het embryo Baby Fee des Hazalles (v. President) springt zelf ook op 1,50m niveau onder Fabienne Daigneux-Lange.

Het veulen van Scuderia 1918 Tobago Z zal niet alleen opgroeien want de Hongaarse investeerder kocht ook het embryo van Cornet Obolensky uit wereldbekerwinnares Arielle (v. Acord II) voor 18.000 euro en de Taloubet Z uit de volle zus van Emerald voor 15.500 euro.

Kleindochter Gazelle

Ook de drachtige fokmerries werden vlot verkocht en vinden hun nieuwe stallen in binnen- en buitenland. De kleindochter van Kent Farrington’s Gazelle (v. Kashmir van Schuttershof), Ness JW vd Moerhoeve (v. Diamant de Semilly x Darco) blijft voor 20.000 euro in België. Flo Z, Flipper d’Elle uit de volle zus van Valentina van ’t Heike werd voor 18.500 euro naar Nederland verkocht. Ook de Heartbreaker-dochter Sereuza, de moeder van de Zangersheide hengst Kazan Z en de internationale springpaarden Corleone en Broken Heart, vindt een nieuwe stal Nederland. Voor de 20-jarige merrie werd 16.000 euro neergeteld.

Vanaf 16 november deel 2

Op zaterdag 16 november start het tweede deel van de Zangersheide.Auction. Opnieuw komen fokmerries en embryo’s onder de virtuele hamer. Zo kan er geboden worden op No Mercy van ’t Roosakker uit de bekende ‘Roosakker’ stam, drachtig van Emerald, een embryo van Baloubet du Rouet uit een zus van Chacco Blue, een Comme il Faut uit Gatoucha van ’t Roosakker en embryo’s uit de stammen van Noltes Küchengirl, Narcotique de Muze en Carthago Z.

Bekijk hier de collectie die is geveild.

Bekijk hier de nieuwe collectie.

Bron Zangersheide.Auction

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook