Ga naar hoofdinhoud

7.500 euro voor veilingtopper vijfde KWPN-online

Newton van de Vrendt was met 7.500 euro de topper van de vijfde KWPN-online veulenveiling van dit jaar. Met dit bedrag kwam de zoon van Verdi niet over de veilingtopper van de vierde editie,  Noa Top T (v. Desperado), maar is hij overall wel het tweede duurste veulen van dit jaar.

Het hengstveulen Nimrod was het tweede duurste veulen van deze laatste veiling. Dit voshengstje van Iconic verwisselde voor 6.500 euro van eigenaar.

Drie keer 5.500

Drie veulens werden virtueel afgeslagen voor een bedrag van 5.500 euro. Dat waren Glasgow W vh Merelsnest-dochter Nalexa, Indian Rock-dochter Nevada van de Westen en Guardian S-zoon Niteroi A.G..

Gemiddelde bedrag

Er kwamen 35 veulens onder de hamer en het gemiddelde bedrag per veulen kwam in deze veiling uit op 3.601 euro. Dat bedrag is wat lager dan het gemiddelde bedrag van de vierde veiling (ruim 3.700 euro) en de tweede en de derde (ruim 3.900 euro), maar ongeveer gelijk aan het gemiddelde bedrag van de eerste KWPN-online waarbij er ook iets meer dan 3.600 euro per veulen werd betaald.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!