Ga naar hoofdinhoud

Cabrio van de Heffinck levert prijstopper veulenveiling Viernheim

Call to Viernheim (Cabrio vd Heffinck x Cascari) Foto: veiling Shooting Stars

'Call to Viernheim' is de toepasselijke naam van de prijstopper van de DSP veulenveiling Shooting Stars op het concours in Viernheim. Het merrieveulen van Cabrio van de Heffinck uit een merrie van Cascari werd voor 16.500 euro afgeslagen. 29 veulens werden op 22 juni verkocht met een gemiddelde prijs van net boven de 7.617 euro.

De prijstopper Call to Viernheim komt uit de directe merrielijn van het Grand Prix-paard DSP Cashmoaker van Denis Nielsen, onlangs nog zevende in de Grand Prix van München-Riem. In 2013 had moeder Call to Life ook al een veulen op de eerste Shooting Stars veiling in Viernheim. Het hengstveulen van Verdi TN kreeg de naam Viernheim en loopt nu in Zwitserland in de sport.

Merrieveulen van Emerald

14.000 euro bracht het merrieveulen Emmy (Emerald x Lordanos) op en was het op een na duurste veulen. Het vosveulen komt uit een Holsteinse merrielijn.

Maracaná levert duurste dressuurveulen

Marrakesch, een hengstveulen uit de eerste jaargang van de voor 700.000 euro aan Gestüt Bonhomme verkochte Maracaná (Millennium x Lord Loxley I), was met 12.000 euro het duurste dressuurveulen. Het veulen komt uit een moeder van San Amour I en werd door een Grand Prix-ruiter uit de regio aangeschaft.

Klik hier voor de prijzen.

Bron Equitaris

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook