Ga naar hoofdinhoud

Cenbluedra PS met 230.000 euro prijstopper van Woodland’s International Sales

Cenbluedra PS (Centadel x Chacco-Blue) Foto Woodland's International Sales

In het Belgische Koningshooikt kwamen zaterdag achttien paarden en een aantal embryo's onder de hamer in de Woodland's International Sales. Cenbluedra PS (Centadel x Chacco-Blue) werd de veilingtopper van de avond. Deze zesjarige merrie uit de fokkerij van Gestüt Lewitz werd voor 230.000 euro afgeslagen en zal onder de Russische vlag te zien zijn.


Veilingtopper Cenbluedra PS verhuist naar Rusland. De zesjarige merrie komt uit de fokkerij van Gestüt Lewitz. Moeder Chaccisa bracht al in combinatie met Stakkatol al de zevenjarige Stakkatisa PS die op 1,40m niveau springt onder het zadel van Rebecca Conway. Daarnaast is Chaccisa de volle zus van Caruso 568, die op 1,60 niveau springt met Rossen Raitchev, en een halfzus van Coulisa, die op 1,60 niveau acteerde onder de Ier Denis Lynch.

Zoon van I’m Special de Muze voor 155.000

Ook Nikias Ligie V.V. (I’m Special de Muze x Royal Feu) werd naar waarde ingeschat. Deze halfbroer van meerdere internationale sportpaarden verhuist voor 155.000 euro naar de stallen van Pieter Devos.

Twee paarden voor 140.000 euro

Nog twee andere paarden werden voor 140.000 euro verkocht. dat waren de zesjarige Divinus de France (v. Huppydam des Horts) en de vijfjarige Ottorongo (v. Bisquet Balou).

27.000 voor embryo Chacco-Blue

De embryo uit de moederlijn van Usha van ’t Roosakker bracht daarbij het meeste geld op. Voor deze zoon of dochter van Chacco-Blue uit Cordiana Hero Z werd 27.000 euro betaald.

De gemiddelde prijs van de rijpaarden was 72.300 euro. Bij de embryo’s lag het gemiddelde op 18.100 euro.

Bron Woodland’s International Sales

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook