Ga naar hoofdinhoud

Embryo Walnut de Muze brengt 42.000 euro op in veiling Axel Verlooy

Foto De Paardenkrant

Van 11 tot 14 september organiseerde Euro Horse van Axel Verlooy een embryo-veiling en daarin was het embryo van Walnut de Muze (v.Nabab de Reve) de prijstopper. De voormalige GP-merrie van Harry Smolders werd gecombineerd met een andere topper van Smolders, namelijk Don VHP Z (v.Diamant de Semilly). Een Sloveense koper legde maar liefst 42.000 euro neer voor het embryo.

In totaal werden er zeven exclusieve embryo’s geveild, die allen uit bewezen lijnen komen. Er werd 34.000 euro betaald voor een embryo uit Carrera de Muze (v.Darco) dat gecombineerd is met de immens populaire Chacco-Blue (v.Chambertin).

For Pleasure en Emerald

Voor twee embryo’s van Kismet 50 (v.Kannan) welke gecombineerd werden met For Pleasure (v.Furioso II) en Emerald (v.Diamant de Semilly), viel de hamer bij 20.000 euro. Voor de twee embryo’s waarbij Nixon van ’t Meulenhof (v.Denzel v’t Meulenhof) als hengst gebruikt werd, werd 18.000 en 19.000 euro betaald. Het Emerald x Cornet Obolensky embryo bracht eveneens 19.000 euro op.

Bron: Euro Horse Auction

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

'Ik ben veel onderweg. Door Horses Premium ben ik elke minuut van de dag op de hoogte van alles wat er speelt.' Rob Ehrens
Ontdek jouw voordelen!