Ga naar hoofdinhoud

Harthago van het Bellehof met 54.000 euro veilingtopper deel 2 ET-Auction

Harthago vh Bellehof Foto ET Auction

Donderdag liep het eerste deel van de online ET Auction af met Pepper vd Bucxtale (Chaman x Boris vh Kluizebos) als veilingtopper. De zoon van Chaman bracht 30.000 euro op. Het tweede deel van de veiling eindigde gisteravond. Nu was het de Ugano Sitte-zoon Harthago van het Bellehof die het duurste was. De vijfjarige schimmel kreeg voor 54.000 euro een nieuwe eigenaar.

Veilingtopper Harthago van het Bellehof heeft al wat mooie resultaten achter zijn naam staan. Als driejarige werd hij derde op de Belgian Youngster Trials. Het afgelopen jaar plaatste hij zich via de negende plek op de Belgische kampioenschappen voor het WK in Lanaken. De vijfjarige ruin werd hierin zeventiende door vier strafpunten in de barrage. Moeder Finesse van de Begijnakker is een halfzusje van Janne Friederike Meyer’s 1,60m-paard Goja 27 (v. Wandor vd Mispelaere).

Ovita vd Bisschop ook boven 50.000 euro

Ovita van den Bisschop werd afgeslagen voor 52.000 euro. De vierjarige merrie is van Marius Claudius en een kleindochter van Usha van ’t Roosakker die onder meer het Grand Prix-paard Cella (v. Cento) bracht. Ook moeder Evita bracht al enkele internationale springpaarden zoals Hansueli Sprungers Isaac van den Bisschop (v. Clavaro Z).

Uit lijntje Dejavu

30.000 euro werd betaald voor de driejarige zoon van Chaman, Pepper van de Bucxtale. Hij komt uit de merriestam van onder andere Dejavu (v. Heartbreaker), het Olympiadepaard van Bassam Hassan en eerder gereden door Gert Jan Bruggink.

Nog zes paarden werden geveild voor bedragen tussen de 20.000 en 30.000 euro. Voor veertien paarden werden bedragen neergeteld tussen de tien en twintig duizend euro.

Klik hier voor de veilinglijst.

Bron Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook