Ga naar hoofdinhoud

Helgstrand helpt fokkers met verkopen van veulen

Andreas Helgstrand gaat fokkers helpen met de verkoop van hun veulen. De Deense hengstenhouder biedt de fokkers aan om een professionele verkoopvideo te laten maken op zijn stoeterij.

Doordat veel evenementen wordt geannuleerd besloot Andreas Helgstrand om nieuwe video’s van al zijn hengsten te maken. Hiermee wil hij de fokkers het makkelijker maken om een hengst te kiezen. Helgstrand denkt dat de huldigde situatie ook van invloed zijn op de verkoop van de veulens. Daarom biedt Helgstrand aan om de fokkers gratis verkoopmateriaal te maken, omdat zo hopelijk het verkoopproces te vergemakkelijken.

Filmdagen

Andreas Helgstrand nodigt de fokkers uit om op drie middagen (18 mei, 15 juni en 13 juli) met hun veulens langs te komen op Helgstand Academy. De fokadviseurs van Helgstrand staan klaar om professionele video’s van de veulens te maken. Zij gaan hun best doen om de kwaliteiten van de veulens op de beste manier te laten zien. Afhankelijk van de situatie nemen ze bij Helgstrand alle nodige voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Bron: Horses.nl/Helgstrand Dressage 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook