Ga naar hoofdinhoud

Holger Hetzel komt met online veiling springpaarden

Foto Lonneke Ruesink

De Duitse springruiter en trainer Holger Hetzel, die al bijna 15 jaar de internationale Sport Horse Sales organiseert, lanceert in mei een nieuw zakelijk project. Een online Sport Horse Auction op zondag 18 mei. Hetzel kwam met het idee voor deze online veiling tijdens zijn succesvolle Sport Horse Sales afgelopen november. De multimediale presentatie van de veilingpaarden wekte de interesse bij potentiële klanten.

“Onze multimediale presentatie van de veilingpaarden leverde veel vragen op bij potentiële klanten uit Duitsland en het buitenland die geïnteresseerd waren in het kopen van een paard in de prijsklasse van 30.000 tot 100.000 euro zonder het zelf uit te proberen”, aldus Holger Hetzel.

Klanten kunnen op 18 mei tussen 17.00 en 19.00 uur online bieden op een collectie van ongeveer 15 sportpaarden met wedstrijdervaring en klasseringen in rubrieken van 1,10m tot 1,45m niveau. Het innovatieve aspect van deze veiling is dat deze een maximale prijslimiet heeft die vergelijkbaar is met die in het succesvolle eBay-bedrijfsmodel. De eerste bieder die de maximale prijs van 100.000 euro biedt, is automatisch de nieuwe eigenaar. Als niemand de maximale prijs biedt, gaat het paard naar de persoon die het hoogste bod heeft uitgebracht aan het einde van de veiling.

De paarden zijn vanaf 6 mei te bezichtigen op de veilingwebsite op www.holger-hetzel.de. In de week van 13 mei kunnen de paarden na telefonische afspraak uitgeprobeerd worden op de accommodatie van Holger Hetzel in Goch.

Bron persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook