Ga naar hoofdinhoud

Hoogste bod voor Nationaal Veulenkampioen Oristo in veulenveiling Dwingeloo

Oristo (v. High Five) - Foto: Jacquelien van Tartwijk

Gisteravond vond de veulenveiling in Dwingeloo plaats en daarin verwisselde de High Five U.S. x Vivaldi hengst Oristo voor 14.000 euro van hand en was daarmee de veilingtopper. Het door Appie Dijkstra uit Opende gefokte hengstveulen werd aan kop gezet in de finale van de Nationale veulenkeuring dit jaar en was in Dwingeloo de veilingtopper.

Met 14.000 euro was Oristo wel echt de uitschieter van de veiling in Dwingeloo dit jaar. Een totaal van 52 veulens kwamen onder de hamer en zeven daarvan kwamen boven de 7000 euro uit. Voor het springveulen Omar H2 (v.Highway x Padinus), gefokt door A.F.W. Holkenborg, werd 8500 euro neergeteld.

De spring merrieveulens Oizilottie W (v.Cornet Obolensky x Cero I) en Odermie (v.Harley x Corland) gingen beiden voor 8000 euro naar een nieuwe eigenaar en de Carrera x Andiamo merrie Onita werd afgeslagen op 7000 euro. De dressuurveulens Otaine MWE (v.Fontaine TN x Apache) en Ovanto H (Hitmaker x Negro) vertrokken beiden ook voor 7000 euro naar hun nieuwe eigenaren.

Bekijk hier de prijslijst.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook