Ga naar hoofdinhoud

Madame de Tiji met 30.000 euro prijstopper van Tiji Stables online veiling

Madame de Tiji Foto catalogus veiling

De vierjarige merrie Madame de Tiji (v. Don’t Touch Tiji Hero) was met 30.000 euro het duurste paard van de veiling van de Tiji Stables. De online veiling liep gisteravond af waarin jonge springpaarden, fokmerries en embryo's uit de fokkerij van de Belg Tim van Tricht onder de virtuele hamer kwamen. 

Madame de Tiji was met 30.000 euro de duurste van de veiling, de merrie blijft in België. Ze stamt uit een merrielijn waar veel internationale springpaarden uit voortkomen. Ze is een halfzusje van onder meer Chopin d’Hyrencourt die nog door Michael Korompis op 1,45m-niveau werd gereden.

Kleindochter van Riviera Z

16.000 euro werd betaald door een Belgische koper voor de eveneens vierjarige merrie Paris de Tiji. Zij is ook van de hengst Don’t Touch Tiji Hero en een kleindochter van Riviera Z (1,60m onder Piet Raijmakers).

Embryo voor 13.500

De tienjarige Java Touch Hero (v. Calvaro Z) was met 14.500 euro de duurste fokmerrie. Het embryo van Kassander van ’t Roosakker x Hunters Scendro werd voor 13.500 euro afgeslagen.

Klik hier voor de volledige lijst.

Bron Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook