Ga naar hoofdinhoud

Merrieveulen van D’Amerique van de Vlasrede Z levert online 9.500 euro op

Sharmette vd Vlasrede. Foto: Hippochamp

Op de tweede editie van de Hippochamp live online veiling werd gisteravond het meeste geld betaald voor Sharmette vd Vlasrede (D’Amerique van de Vlasrede Z x Lupicor). Het merrieveulen leverde 9.500 euro en gaat naar Belgische kopers. 

Salvador-V (Eldorado van de Zeshoek TN x Landor) was met 9.000 euro het duurste hengstveulen. Ook hij is aangekocht door een koper uit België.

Het derde geld van 8.000 euro werd neergelegd voor het merrieveulen Scarlet vd Bisschop (Conthargos x President). Twee hengstveulens leverden 7.000 euro op: Skyfall ter Minne (O’Neill van ’t Eigenlo x Quadrillo) en Carrasco Z (Comilfo Plus Z x Bamako de Muze).

De collectie bestond uit 29 veulens. Meerdere daarvan zijn niet verkocht en daarop kan online alsnog een bod worden uitgebracht.

Volledige collectie en veilingresultaten

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook