Ga naar hoofdinhoud

22.000 euro voor toppers Winter Embryo Auction

Voor twee embryo's viel de virtuele hamer bij 22.000 euro op de wintereditie van de ET-auction, een Chacco Blue x Concorde en een Kashmir van Schuttershof x Mr Blue. Met een totaalomzet van iets meer dan 230.000 euro kwam het gemiddelde bedrag per embryo uit op ruim 10.000 euro.

Kopers kwamen niet alleen uit België, maar ook uit Polen, Frankrijk, Brazilië, Groot Brittannië, Rusland, de Verenigde Staten, Duitsland en Nederland.

Toppers

De Kashmir van Schuttershof x Mr Blue vertrok voor 22.000 euro naar Groot Brittannië en de Chacco Blue x Concorde komt voor dat bedrag in Russische handen. Het embryo dat voor het derde geld werd verkocht is een Diamant de Semilly x Arezzo VDL. Voor 16.000 euro krijgt dit embryo te zijner tijd een Duitse stal.

Alle uitslagen

Bron: Horses.nl/ET-Auction

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook