Ga naar hoofdinhoud

28.000 euro voor merrie-embryo van Carthago op ET Auction Winter Embryo Edition

Het gesexte embryo van Carthago en Pink vd Bisschop (v. Vigo D'Arsouilles) was de topper van de ET Auction Winter Embryo Edition, die vanavond sloot. Het merrietje dat halverwege mei geboren wordt, werd voor 28.000 euro verkocht aan een bieder uit Italië.

Het tweede geld werd betaald voor het embryo van Chacco-Blue en Tiara M (v. Cento) dat voor 26.000 euro werd aangeschaft door een Belgische koper. Tiara M is ook de moeder van Grand Prix-paard Cristel (v. Diamant de Semilly), waarmee Niels Bruynseels uitkomt op het hoogste niveau.

Drie keer 15.000 euro

De derde plek werd gedeeld door drie embryo’s. Het embryo van Kasmir van Schuttershof en Walentina van ’t Merelsnest (v. Darco) bleef voor dat bedrag in België, het embryo van Chacco-Blue en Andrea (v. Marome) kwam in Nederlandse handen en het embryo van Cumano en Gazelle de la Pomme (v. Kashmir van Schuttershof) kreeg een Duitse eigenaar.

Alle prijzen

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “28.000 euro voor merrie-embryo van Carthago op ET Auction Winter Embryo Edition

  • alie wekema

    Die kopers zijn ook niet normaal meer. Ze kopen alleen maar verwachtingswaarde en betalen de hoofdprijs voor een veulen wat nog geboren moet worden. Je koopt toch niet een dier die je nog nooit gezien hebt?. Vind het een rare wereld met de verkoop van embryos. Ben er echt geen fan van als fokker van ongeveer 7 veulens per jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook