Ga naar hoofdinhoud

Belgische Nations Cup teamleden halen bijna 2.400 euro op voor goede doel

Niels Bruynseels hier met Cas de Liberte Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de Nieuwjaarseditie van ET-Auction stond naast het aanbod paarden ook een veiling voor het goede doel in de catalogus. Voor deze Charity - In memoriam Björn van Bunder-veiling kon worden geboden op privélessen van de leden van het winnende Nations Cup-team in Barcelona in 2018. Deze veiling leverde 2.384 euro op voor Drive Up Safety, die zich inzet voor de verkeersveiligheid van verkeersdeelnemers.

Net als in 2017 werd deze Charity-veiling gehouden naar aanleiding van het overlijden van Björn van Bunder eerder dat jaar. Van Bunder, hippisch journalist, fokker en initiatiefnemer van ET-Auction, kwam om het leven door een verkeersongeluk.

Nations Cup-team

Er kon geboden worden op een privéles van Niels Bruynseels, Nicola Philippaerts, Pieter Devos, Wilm Vermeir en Jos Verlooy. Bruynseels haalde met 775 euro het hoogste bedrag binnen. Het winnende bod kwam, net als voor de les van Devos, uit België. De lessen van Philippaerts, Vermeir en Verlooy werden verkocht aan bieders uit de Verenigde Staten.

Lees ook:

Harthago van het Bellehof met 54.000 euro veilingtopper deel 2 ET-Auction
Pepper vd Bucxtale met 30.000 euro veilingtopper van ET Auction

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook