Ga naar hoofdinhoud

25.000 euro voor Davino V.O.D.-dochter op KWPN-online

De van Bordeaux drachtige Idolien (Davino V.O.D. x Inspekteur) was bij het sluiten van de KWPN Onlineveiling maandagavond met afstand de topper van de veiling. De zevenjarige merrie werd voor een bedrag van 25.000 euro verkocht en blijft voor dat bedrag in Nederland.

Moraira Lonka (Totilas x Goodtimes) eindigde op de tweede plaats. Voor deze driejarige merrie, die drachtig is van Dante Weltino viel de digitale hamer bij een bedrag van 17.000 euro, nadat de veiling een paar keer werd verlengd.

Top drie

De vijfjarige Kunicara (Geniaal x Ferro), die drachtig is van Bordeaux en de tienjarige Finlanta-D (Rhodium x Flemmingh), drachtig van Furst Jazz, deelden met een bedrag van 11.000 euro de derde plaats.

Duurste springpaard

Het duurste springpaard van de avond werd de Indorado-dochter Eloma. Deze schimmelmerrie is drachtig van Quabri de L’Isle en blijft voor 9.000 euro in Nederlandse handen.

Omzet

De totale omzet van deze veiling met 21 fokmerries en twee embryo’s kwam uit op 197.000 euro. Gemiddeld komt daarmee het bedrag uit op 8.565 euro, maar omdat niet alle paarden werden verkocht, ligt het gemiddelde bedrag per paard op 9.000 euro.

Klik hier voor het volledige overzicht met prijzen

Bron: Horses.nl/KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook