Ga naar hoofdinhoud

Driejarige Dore van ’t Zorgvliet-dochter met 28.000 euro topper ET-Auction

De veilingtopper van de online ET-Auction was de driejarige Passionata van Perschroeven (v. Dore van 't Zorgvliet). De virtuele hamer viel voor deze merrie bij 28.000 euro en daarmee was ze met afstand het duurst verkochte paard op de veiling.

Het tweede geld werd betaald voor de tweejarige Que Pasa JW-LVM (v. Di Cantero van ter Hulst Z) en de driejarige Printer vd Leenwege (v. Kafka vd Heffinck). Beide paarden vonden voor 15.000 euro een nieuwe eigenaar.

Meer dan 10.000 euro

Naast de top drie brachten er nog drie andere paarden een bedrag van meer dan 10.000 euro op.  Alledrie waren jaarlingen en Risk the Music (v. Vigo d’Arouilles) was met 14.000 euro de duurste van de drie. Rio van’t Paradijs (v. Navajo van’t Vianahof) en Rocco vd Bisschop (v. Chacoon Blue) brachten beiden 12.000 euro op.

Volledige lijst

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook