Ga naar hoofdinhoud

Embryo uit beste fokmerrie ter wereld in January Deals

Ad
Chacco Blue (v. Chambertin) Foto: Paardenfotograaf

Een nieuw jaar een nieuwe veiling! De January Deals bieden alweer meer dan 100 diepvries rietjes waarbij enkele nieuwelingen zoals El Barone 111, Five Star, Cor de la Bruyere en Untouched maar ook Contender die vorige keer goed in de smaak viel, is opnieuw vertegenwoordigd! Uiteraard is zoals steeds ook een origineel rietje van Chacco-Blue in het aanbod opgenomen, net als Dominator Z, Baloubet du Rouet, Darco, Krack C, Malito, Vigo, Vivaldi.

In deze collectie ook elf ingevroren embryo’s waaronder één uit Cordula de Laubry (v. For Pleasure) die 2020 afsloot als beste fokmerrie ter wereld! Ze is de moeder van o.a. Global (1m60), Igor de Muze (1m60) en de goedgekeurde hengsten Fantomas de Muze en Lector vd Bisschop. Carthago tekent voor het vaderschap van dit embryo.

Bacardi VDL

Nog zo’n topfokmerrie en moederlijn kan verkregen worden via het embryo van Bacardi VDL uit Prima Donna van ’t Roosakker; haar moeder Kassandra van ’t Roosakker werd recent voor maar liefst 150.000 Euro verkocht. Uit Prima Donna wordt ook nog een embryo uit Chacco Blue aangeboden.

Casall embryo’s

Nog het vermelden waard zijn zeker de twee embryo’s uit Casall waarvan eentje rechtstreeks terugvoert op Qerly Chin en de andere naar Fragance de Chalus. Ontdek ze allemaal op www.horsedeals.auction

Bieden kan tot en met 25 januari.

Bron: Persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook