Ga naar hoofdinhoud

Laatste kans voor de November Deals

Ad

De November Deals van HorseDeals Auction kennen vanavond hun ontknoping. Om 19.30 uur lopen de eerste loten af, dus u heeft nog slechts enkele uren om te bieden op deze exclusieve collectie met meer dan 100 rietjes, 1 fokmerrie en 10 interessante embryo’s!

Het originele rietje van Chacco Blue wekt wellicht uw interesse, maar daarnaast bieden we u ook rietjes aan van Dominator Z, Contender, Cornet, Diarado, Vigo, Vivaldi,…

Bovendien zijn er geen beperkingen, waardoor alle aangeboden rietjes van deze tophengsten ook vrij te gebruiken zijn voor ICSI!

Embryo’s van Chacco-Blue

Chacco Blue is verder ook nog aanwezig als vader van een aantal embryo’s. Alle embryo’s zijn ingeplant en dus met bevestigde dracht. Er zitten sowieso drie merrieveulens bij, twee van Chacco Blue en eentje van Dominator Z!

Ontdek ook de overige interessante embryo’s van o.a. Cornet Obolensky, Untouchable, Heartbreaker en Eldorado uit top moederlijnen zoals Ratina Z, Illico d’Arsouilles en Electra/Usha van ’t Roosakker nu in de collectie op www.horsedeals.auction

Bron: Persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook