Ga naar hoofdinhoud

Pepper vd Bucxtale met 30.000 euro veilingtopper van ET Auction

Pepper vd BucxtaleFoto: ET Auction

De 3-jarige ruin Pepper vd Bucxtale (Chaman x Boris vh Kluizebos) was gisteren de veilingtopper van de jonge paardenveiling van de ET Auction. Op deze Belgische online veiling komen jonge springpaarden onder de hamer. De Chaman zoon ging voor 30.000 euro naar een nieuwe eigenaar in België.

Het tweede duurste paard van deze online veiling was Quarambole (Quarz ASK x Concerto II), de merrie werd voor 26.000 euro verkocht en blijft ook in België.

Internationale belangstelling

Ook Kind of Magic (Kannan x Ukato) en Quinoa vd Bisschop (For Pleasure x Clinton) gingen voor iets meer dan 20.000 euro van de hand. Zij vertrokken ieder voor 22.000 naar een nieuwe stal. Met kopers en bieders uit o.a. Marokko, Australië, de Verenigde Staten en Colombia was er veel internationale belangstelling voor de veiling. Zo gaan er drie paarden naar Marokko, een naar Japan, een naar Colombia. Een van de paarden, de hengst Quint Horta (Mosito vh Hellehof x Parco) heeft de langste reis voor de boeg en vertrekt naar Australië.

Video Pepper vd Bucxtale

Klik hier voor alle veilingresultaten

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook