Ga naar hoofdinhoud

Prijstopper PS-Online Auktion levert 66.000 euro op

Afgelopen zondag werd het hoogste bod bij de PS-Online Auktion uitgebracht op Caloubet PS (v. Caballero). De 3-jarige hengst werd afgeslagen op 66.000 euro en blijft in Duitsland. 62.000 euro betaalde een Duitse bieder voor de schimmel Messgano PS (v. Messenger). Het bloed van Chacco-Blue is in beide paarden aanwezig en hielp bij de prijsbepaling.

Bij de online veiling kwamen er 12 jonge springpaarden onder de hamer. Buitenlandse kopers boden ook actief mee op de jonge talenten. Vijf paarden werden er naar het buitenland verkocht. Kopers uit Japan, België, Nederland en Spanje voegde de paarden aan hun stallen toe.

Nederlandse aanwinsten

Er verhuisde twee paarden naar Nederland. Continental’s Don PS (v. Continental Blue) werd afgeslagen op 19.000 euro. Deze ruin is de halfbroer van Stakko (v. Stakkatol), die op 1.50m-niveau wordt uitgebracht. De schimmel komt uit de moederlijn van Don VHP Z N.O.P. (v. Diamant de Semilly), die met Harrie Smolders op het hoogste niveau actief is. De merrie Corenalla PS (v. Cornet du Lys) bracht 17.500 euro op.

Bekijk hier de prijzen van de veilingpaarden

Bron: Horses.nl/PS-Online Auktion

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook