Ga naar hoofdinhoud

PS-Online: Action Blue-ruin voor 44.000 euro naar Nederland

Acloubet PS (Action Blue x Baloubet du Rouet). Foto: PS Online

Op de dinsdagavond afgesloten PS Online-veiling kwamen dertien jonge springpaarden van Gestüt Lewitz onder de hamer. Veilingtopper was Vithargos PS (Vivant van de Heffinck x Conthargos). Hij blijft voor 55.000 euro in Duitsland. Drie paarden werden afgeslagen aan Nederlandse kopers.

Het tweede geld werd betaald voor Forloubet PS (For Pleasure x Baloubet du Rouet). Hij vertrekt voor 48.000 euro naar België. Nederlandse kopers betaalden 44.000 euro voor Acloubet PS (Action Blue x Baloubet du Rouet). Datzelfde bedrag leverde ook Vi-Blue PS (Vivant van de Heffinck x Chacco-Blue) op. Hij blijft in Duitsland. Het vijfde paard dat meer dan 40.000 euro opbracht, was Chac Staro PS (Chac Boy x Quick Star). Franse kopers betaalden 41.000 euro.

Nederland

Naast de Action Blue-zoon komen er nog twee vierjarige ruinen naar Nederland. Dat zijn Stakkas PS (Stakkatol x Quantas) voor 17.000 euro en Casacetto PS (Casanova x Lancer III) voor 14.500 euro.

Gemiddeld ruim 30.000 euro

De dertien paarden brachten in totaal 397.500 euro op met een gemiddelde van 30.577 euro.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook