Ga naar hoofdinhoud

PS Online: C-Ingmar-dochter met 125.000 euro veilingtopper

Coralie PS (v. C-Ingmar) Foto: PS Online

Op de jonge springpaardenveiling van Paul Schockemöhle werd gisteravond veruit het meeste geld betaald voor de C-Ingmar-nakomeling Coralie PS. Er ontstond en biedduel tussen Duitse en Belgische geïnteresseerden voor deze vierjarige schimmelmerrie. Voor maar liefst 125.000 euro is de merrie vertrokken naar België.

Bij deze veiling kwamen tien paarden onder de virtuele hamer die verkocht werden voor prijzen als 15.000, 25.000 en 44.000 euro.

48.000 euro Dagrama Z PS

Ook wist België de tweede veilingtopper Dagrama Z PS te veroveren. Vier landen waren geïnteresseerd en boden hevig in de laatste minuten voor de Dominator-Z-nakomeling. Uiteindelijk was het eindbod voor de bruine merrie 48.000 euro.

Biedduel tussen Polen en Zweden

Voor de bruine merrie Calua Blue PS ontstond een biedduel tussen Polen en Zweden. Polen bood in de laatste minuten drie keer hoger dan Zweden, maar Duitse kopers legde uiteindelijk het meeste geld neer. De Caligula-nakomeling leverde 23.000 euro op.

37.650 euro gemiddelde prijs

Andere jonge talenten van deze veiling vertrokken nog naar Hongarije, Amerika, Zweden en Zuid-Afrika. De gemiddelde prijs was 37.650 euro.

Bekijk hier de veiling

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

'Ik ben veel onderweg. Door Horses Premium ben ik elke minuut van de dag op de hoogte van alles wat er speelt.' Rob Ehrens
Ontdek jouw voordelen!