Ga naar hoofdinhoud

Prinsjesdag Online presenteert zes uiterst exclusieve embryo’s

Op maandag 3 februari veilt Veulenveiling Prinsjesdag zes uiterst exclusieve embryo's via het nieuwe online platform Prinsjesdag Online. De allerbeste moederlijnen ter wereld zijn vertegenwoordigd in de collectie van deze eerste online editie. 

Prinsjesdag Online veilt een embryo uit een dochter van Niels Bruynseels’ vijfsterren springpaard Ilusionata van ‘t Meulenhof, meerdere embryo’s uit dochters van Electra van ’t Roosakker en Babbe van ‘t Roosakker, een kleinzoon of –dochter van 1.60m-springmerrie Ciske van Overis, nog een embryo uit de familie van de legendarische Usha van ’t Roosakker en een embryo uit een dochter van Grand Prix-springmerrie Egie of Colors.

’s Werelds beste hengsten

Deze zes zorgvuldig geselecteerde embryo’s stammen af van ’s werelds beste hengsten. Prinsjesdag Online veilt embryo’s van de nummer één van dit moment Chacco Blue, van springfenomeen Scuderia 1918 Tobago Z, van stempelhengst Emerald, van de razend succesvolle Scuderia 1918 Halifax, de sterk verervende Conthargos en de wereldberoemde Tangelo van de Zuuthoeve.

De online veiling vindt plaats op maandag 3 februari om 20:00 uur. Kijk voor de volledige collectie op www.prinsjesdagonline.eu.

Bron: Persbericht

Eén reactie op “Prinsjesdag Online presenteert zes uiterst exclusieve embryo’s

  • Jan Boezeroen

    Prinsjesdagveiling een nederlandse veiling…. veel belgische invloed. Volgens mij is deze embryo veiling iets dat niet bij deze organisatie hoort en moeten ze de nederlandse fokkerij promoten. Ik denk dat persoonlijke relaties en zakelijke belangen aan deze veiling ten grondslag liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook