Ga naar hoofdinhoud

Qashqai van’t Kieveld duurste van online versie BWP Top Stallion Auction

Qashqai van't Kieveld Foto: BWP Top Stallion Auction

Het was voor het eerst dat de BWP Top Stallion Auction een online versie organiseerde naast de gewone veiling van zaterdagavond. Negen jonge hengsten die niet door mochten naar dag 3 van de hengstenkeuring kwamen onder de virtuele hamer. Gisteravond sloot de veiling en met 17.000 euro werd Qashqai van 't Kieveld (v. Tangelo van de Zuuthoeve) de duurste.

Voor 17.000 euro werd de driejarige Qashqai van’t Kieveld afgeslagen. De zoon van Tangelo van de Zuuthoeve blijft n België. Uit de moeder van de hengst komt ook het 1,35m-paard Malle Babbe van ’t Kieveld (v. Emerald) en No Limit van ’t Kieveld (v. I’m Special de Muze) die in Lanaken op het WK voor vijfjarigen meeliep. Grootmoeder O.Talent (v. Indoctro) sprong internationaal onder Samantha Lam.

9000 voor zoon Kafka van de Heffinck

Qui Que Bou van de Eedthoek bracht het tweede geld op. De zoon van Kafka van de Heffinck blijft ook in België en bracht 9000 euro op. Hij is een halfbroer van Halifax van de Heffinck (v. Cabrio vd Heffinck) die op 1,50m-niveau springt en van de goedgekeurde hengst Magic Star van de Eedthoek (v. Zilverstar T).

Prijzen blijven achter

Drie hengsten werden voor 8000 euro geveild, twee voor 7000 euro en één voor 6000 en één voor 5000 euro wat tevens het startbedrag was. De prijzen bleven achter vergeleken bij de BWP-veiling van zaterdagavond waar Qatar van ’t Paradijs (Mosito van het Hellehof x Kashmir van Schuttershof) de duurste was met 162.000 euro.

Klik hier voor de lijst.

Bron Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook