Ga naar hoofdinhoud

Tangelo van de Zuuthoeve-dochter Trentina Optimus met 21.000 euro veilingtopper Stal Optimus

De online veulen veiling van Stal Optimus sloot vandaag en Trentina Optimus (v.Tangelo vd Zuuthoeve x Vagabond de la Pomme) was met 21.000 euro de veilingtopper. Vandaag is nog tot 20.00u de tijd om te bieden in de embryo-veiling.

Trentina Optima verhuist voor 21.000 euro naar Rinze Visser in Friesland. Toscana Optima (v.Tangelo vd Zuuthoeve x Vagabond de la Pomme), een volle zus van Trentina Optimus, vertrekt voor €20.000 naar het Waasland in België.

Onverkocht

De nummers 7, 10 en 11 bleven onverkocht en staan op de website als nog beschikbaar. Nummer 7 is een merrieveulen uit de veelbelovende Karlin van ’t Vennehof (v.Fantomas de Muze), afgelopen weekend voor het eerst aan de start in een CSI4* wedstrijd met haar nieuwe ruiter Shane Sweetnam.

Bron: Persbericht Stal Optimus/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook