Ga naar hoofdinhoud

The Youngsters: Untouched-zoon voor 56.000 euro naar McLain Ward

Unicorn (Untouched x Burggraaf) Foto The Youngsters
De zesjarige Unicorn was gisteravond het duurste springpaard van de de veiling The Youngsters - Auction of Young Showjumpers in Eemnes. Op de Waaij Stud werd de zoon van Untouched uit een moeder van Burggraaf voor 56.000 euro verkocht aan McLain Ward. 29 paarden kwamen in de tweede editie van de veiling onder de hamer, twaalf gereden paarden en zeventien driejarigen.

De NRPS gefokte Uniorn werd aan het einde van de veiling gehuldigd als prijstopper van de avond.  De zesjarige zoon van de veel te vroeg overleden Untouched werd voor 56.000 euro verkocht naar Amerika aan McLain Ward. De vosruin komt uit de Bruggraaf-dochter Rose R.P. die al twee internationale paarden heeft gebracht en is onder meer verwant aan Bertam Allens voormalige Grand Prix-paard Barnike (Baldwin B x Animo).

Stam van Hello Gov’nor

Voor 48.000 euro werd de vierjarige Keano (Monte Bellini x Darco) verkocht. De grootmoeder van de jonge hengst, Helady de Baugy, is de moeder van het Grand Prix springpaard Hello Guv’nor (Scott Brash, Laura Kraut en onder Joe Clee). Ook Irenice Horta, nu onder Cian O’Connor, en Frank Schutterts Lyonel D komen uit de merrielijn.

Twee paarden voor 40.000 euro

Twee paarden vonden een nieuwe eigenaar voor 40.000 euro, de vierjarige merrie Birth Star (Big Star jr x Carolus II) en de driejarige For Pleasure-zoon Lyon (mv. Mr. Blue).

Bekijk hier de veilingpaarden.

Bron ClipMyHorse/Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook